Η σεξουαλική επιθυμία είναι ένα από τα συνηθέστερα ζητήματα που μας απασχολούν. Ακόμα και αν δεν έχετε παρατηρήσει κάποια υποτονική ερωτική διάθεση, αν απλώς αισθάνεστε περιπετειώδεις και θέλετε να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό, τα προϊόντα σεξουαλικής ευεξίας θα σας εκπλήξουν θετικά! Ανακαλύψτε τα προϊόντα κάνναβης και ενισχύσετε τη σεξουαλική σας ζωή! 

Πολλές φορές το άγχος και το στρες δε μας επιτρέπουν να νιώθουμε ευχαρίστηση και μας στερούν τη χαλάρωση που τόσο επιθυμούμε κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης. Το φυτό της κάνναβης χρησιμοποιείται εδώ και αιώνες για τα τεράστια θεραπευτικά του οφέλη και είναι ιδανικό για τη διέγερση του σώματος. Ένα από τα πιο αξιοσημείωτα οφέλη της κανναβιδιόλης, είναι η ικανότητά της να βοηθά στην αντιμετώπιση της στυτικής δυσλειτουργίας. Πολλοί άνθρωποι, έχουν αναφέρει πως βιώνουν συμπτώματα έντονου πόνου κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης. Η χρήση της κανναβιδιόλης ανακουφίζει και συμβάλλει στη μείωση των πόνων αυτών και έτσι καθιστά τη σωματική επαφή λιγότερο οδυνηρή. 

Τα προϊόντα που προσφέρουμε παρασκευάζονται με φυσικά φυτικά εκχυλίσματα, είναι paraben – free, χωρίς ζάχαρη και χωρίς γλουτένη. Είναι κατασκευασμένα με φυσικά συστατικά ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν άφοβα με Latex προϊόντα (προφυλακτικά, ερωτικά βοηθήματα κ.α.). Επίσης, διαθέτουν μεθυστικό άρωμα και απολαυστική γεύση, προσφέρουν έντονη απόλαυση και στα δύο φύλα και είναι εξαιρετικά δραστικά. Τα έλαια δρουν δευτερόλεπτα μετά την εφαρμογή τους και μπορεί να διαρκέσουν μέχρι και 45 λεπτά. Βρείτε όλα τα προϊόντα σεξουαλικής ευεξίας αλλά και διάφορα προϊόντα όπως ανθούς κάνναβης, κάψουλες και έλαια CBD που ταιριάζουν στις ανάγκες σας μέσα από το e-shop της Omiqron και δώστε μια πιο spicy νότα στην καθημερινότητα σας!

Εμφάνιση του μοναδικού αποτελέσματος